mBot

95,00

mBot is de ideale robot kit voor beginners en zorgt voor een leuke leerervaring voor beginners door de combinatie van het blokgebaseerd programmeren en de hardware.

Educatieve robot kit voor beginners

mBot is de ideale robot kit voor beginners, speciaal ontworpen voor STEAM onderwijs. Met enkel een schroevendraaier zijn kinderen in staat om hun eigen mBot te maken. De mBot zorgt voor een leuke leerervaring voor beginners door de combinatie van het blokgebaseerd programmeren en de hardware, zodat kinderen in staat zijn om meteen het resultaat van hun code te zien.

 

Makkelijk bouwen met de bouwhandleiding

Duidelijke visuele instructies en een gebruikersvriendelijk ontwerp maken het monteren van de mBot eenvoudig. Elke elektronische module is kleur-gecodeerd volgens haar passende aansluiting op het moederbord, zodat kinderen slechts de kleuren moeten verbinden.

 

Spelenderwijs leren met blokgebaseerd programmeren

Gebruik de mBlock Blockly app om te programmeren en jouw eigen mBot te controleren om spellen te openen door simpelweg blokken te slepen en neer te zetten. Jouw mBot geeft gehoor aan jouw bevelen om spelopdrachten te voltooien, waardoor leren en spelen samengebracht worden.

 

Drie voorgeprogrammeerde bedieningsmodules maken mBot slim

mBot heeft drie voorgeprogrammeerde bedieningsmodules: de obstakel-vermijd module, de lijn-volg module en de handmatige bedieningsmodule. Wanneer kinderen deze gebruiken, zijn zij in staat om meer complexe ideeën tot leven te brengen met mBot.